Publicare articole

Beneficiați de oportunitatea de a distribui comunicate de presă, articole, anunțuri și descrieri de produse sau companii prin intermediul retelei noastre variată de site-uri.

Vă oferim două opțiuni de publicare, fiecare adaptată pentru a satisface diversele dumneavoastră nevoi de comunicare.

 

Gratuit:

Selectăm atent conținutul pentru a garanta calitatea, publicând aproximativ 5% din materialele primite.
Trimiteți materialele dumneavoastră prin e-mail (comunicate @ komunik.ro) pentru evaluare editorială.
Dacă sunt selectate, acestea vor fi publicate fără costuri și vor include o singură imagine, fără link-uri sau promoții directe.

 

Publicare Garantata:

Pentru asigurarea publicării materialelor fără modificări editoriale, vă recomandăm opțiunea noastră premium.

Contra sumei de 200 lei + TVA/articol , materialul dumneavoastră va fi publicat integral, cu toate link-urile și imaginile incluse.

Alegând această opțiune, nu doar că vă garantăm transmiterea fidelă a mesajului, dar și sprijiniți activitatea și misiunea noastră editorială. Aceasta este alegerea ideală pentru cei care doresc eficiență maximă și suport direct în comunicările lor.

Click aici pentru comanda si publicare garantata si completa.

Alegeți să colaborați cu noi pentru a vă extinde reach-ul și a comunica eficient cu publicul țintit, profitând de profesionalismul și accesibilitatea serviciilor noastre.

Publica rapid si eficient articole pe site-urile din reteaua noastra:

Click aici pentru comanda publicare articol
AiPress reprezintă o rețea de publicații online care se distinge prin diversitate, calitate și profesionalism. Fiecare site din cadrul rețelei oferă conținut valoros și relevant pentru publicul său, făcând din AiPress o sursă de informații de încredere și un punct de întâlnire pentru comunitățile din diferite domenii.