Publicatia Online Atitudinea.ro - din 2002

Inca din anul 2002, de cand si-a facut aparitia in lumea internetului, www.atitudinea.ro si-a dorit sa gaseasca acea parte de informatie si acel fel de a o spune care sa incante, sa informeze si de ce nu, sa poata trezi un zambet pe buzele cititorului.

ATITUDINEA.RO este site-ul pe care ti-l doresti atunci cand vrei sa afli cele mai incitante noutati din domenii diverse (Politica, Afaceri, Financiar, Bancar, IT & Comunicatii, Investigatii, International, Internet, Media & Publicitate, Sport, Cultura, Auto & Moto, Reportaj, Sanatate). Si pentru ca numele nu se aleg la intamplare, stirile nu sunt lipsite de culoare ci sunt prezentate intr-o maniera cu atitudine.

Este simplu. Revista Presei te tine la curent cu stirile din politica si din tara. Articolele iti dezvaluie ultimele descoperiri din IT, monden, afaceri, cultura, sanatate sau lumea internationala. Atat articolele cat si revista presei sunt actualizate zilnic. In felul acesta, informatiile sunt in permanenta insolite.

Atitudinea nu o restrictionam, ea poate veni si din partea cititorului care isi poate expune parerile pe forum atat in legatura cu stirile cat si cu alte subiecte care il intereseaza.
Obiectivul nostru este acela de a prezenta stirile intr-o forma cat mai placuta, de a pastra cititorul informat fara a se simti coplesit de cantitatea informatiei. In plus, spre deosebire de cotidianul obisnuit, atitudinea da dovada de flexibilitate. Fiind o publicatie online, cititorul are posibilitatea de a apela la toata arhiva de stiri, unde poate naviga cu usurinta.


Pentru ca promovam deschiderea si exprimarea libera, si publicul este adaptat personalitatii site-ului. Media de varsta a vizitatorilor nostri este de 20 -50 de ani.

AiPress reprezintă o rețea de publicații online care se distinge prin diversitate, calitate și profesionalism. Fiecare site din cadrul rețelei oferă conținut valoros și relevant pentru publicul său, făcând din AiPress o sursă de informații de încredere și un punct de întâlnire pentru comunitățile din diferite domenii.